a
Sorry, no posts matched your criteria.

Romi Aprile

La Romi Aprile és d’aquelles persones que un cop la coneixes, ja no pots viure sense ella, sense les seves classes de ioga i sense aquest amor que transmet per cuidar i tenir cura de les persones que l’envolten.

Imparteix classes de ioga i meditació a alguns dels espais més bonics, com l’acollidora sala de Kreative Therapy de la ciutat de Girona i en algunes cases rurals i masies situades en diferents punts de la provincia. 

Al llarg de la seva trajectòria no ha deixat mai de formar-se i especialitzar-se per seguir compartint els seus coneixements per cuidar del teu benestar d’una forma única i especial. 

Actualment està molt enfocada en la dona i en cadascuna de les seves etapes. Per això crea i organitza tallers per a la dones i co-crea amb altres persones experiències creatives i sensorials, on s’integren, el ioga i altres tècniques i eines importants per tenir cura amb delicadesa del nostre cos.

Treballa el moviment conscient mitjançant el ioga amable, l’exploració i l’escolta profunda i activa, per la reconnexió  amb la saviesa interna del nostre cos, essent així, un canal per a la integració de la meditació. 

PUBLICA UN COMENTARI