a
Sorry, no posts matched your criteria.

Bdegust

Us presentem la cervesa artesana compromesa, elaborada amb molt d’amor per la Blanca Costa i en Lluís Bori. 

L’equip de BdeGust Beer ens explica que els encanta gaudir la vida al màxim però alhora són responsables del seu propi benestar i del dels altres.

Estan convençuts que a tots nosaltres ens agradaria convertir el món en un lloc millor per a tots/tes i ara us animen a fer-ho tot prenent  una bona cervesa, la Bdegut beer! 

 

El compromís de Bdgust és latent tant en la nostra societat, amb la nostra terra i amb tots els habitants amb qui la compartim. 

Per ells el compromís és un concepte global, que comprèn  la societat de la qual formem part, la nostra terra i els habitants amb qui la compartim. 

Un dels principals objectius socials del projecte és la contractació de persones en risc d’exclusió laboral o social. Col·laboren amb ONG’s i fundacions que els ajuden a fer realitat les seves tasques. 

A nivell ambiental, el seu compromís també hi és palès amb la producció de la seva cervesa ecològica, creada amb llúpol plantat per ells mateixos per poder utilitzar productes de KM0. I el paper que utilitzen en l’etiquetatge de cada ampolla de cervesa és 100% reciclat i les tintes lliures de PVC. 

I per últim, estimen i respecten els animals com els que més, per això no filtren la cervesa amb escames de peix, ni clarifiquen amb ou, ni utilitzen cap altre producte d’origen animal. 

La cervesa Bdegust Beer és totalment vegana!

Ja esteu a punt per tastar-la? 


instagram: @bdegustbeer

web: bdegust.beer


PUBLICA UN COMENTARI