a
Sorry, no posts matched your criteria.

Temps de Maduixes al Maresme

Amb  l’arribada del mes de maig, s’inicia la temporada d’un dels productes més famosos de la nostra terra: la Maduixa del Maresme. I amb ell, comencen les Jornades Gastronòmiques” Temps de Maduixes”, organitzades pel Consorci de Promoció Turística del Maresme per promocionar aquest apreciat fruit de la nostra terra a gourmets de dins i fora de la comarca. Maresme és una de les grans hortes del país, ric en productes de la terra, com ho demostren les jornades gastronòmiques que hi ha programades al llarg de l’any, testimoni de la riquesa i la varietat de la cultura culinària de la comarca. 

Durant aquestes jornades, productors, restauradors, elaboradors i pastisseries treballen conjuntament per oferir als comensals plats únics amb tota mena de preparacions. I és que la maduixa és una de les fruites més versàtils del món de la gastronomia, capaç de maridar amb plats exòtics com el sushi o funcionar perfectament com unes postres delicades. 

Actualment, es cultiven amb força 4 varietats de maduixa a la zona: la Pájaro (probablement la més coneguda), l’Albion, la Gaviota i la Monterrey.

PUBLICA UN COMENTARI