a
Sorry, no posts matched your criteria.

EXPERIÈNCIES 2024

.

Viu, emociona’t, cuida’t i enamora’t amb totes i cada una de les experiències úniques que hem organitzat especialment i amb molt d’amor per a tu.

Et compartim tota la informació detallada dels propers tallers i experiències que volem compartir amb tu.

Alimentació, benestar i creativitat envoltat/da de natura, silenci i calma.

 

Som la Montse i l’Ariadna, propietaria de l’allotjament de El Nus de Pedra a LLlorà i creadora d’experiències úniques, respectivament. A les dues ens encanta cuidar-vos d’una forma molt especial, en espais màgics on la naturalesa us acompanya amb delicadesa transportar-vos a la vostra essència. L’objectius d’aquestes experiències és despertar la vostra creativitat, tenir cura del vostre benestar i generar espais d’escolta activa cap al vostre interior.

PARAR (VOS)   SENTIR(VOS)   VIURE (‘US)

CUIDAR(VOS)   ESTIMAR(VOS)   EMOCIONAR (VOS)

ALIMENTACIÓ CONSCIENT AMB EN JOSEP PONT

DISSABTE, 3 DE FEBRER A LES 11H 

Aprendre a alimentar-nos de forma més conscient, oferir-li al nostre cos allò que més necessita i descobrir que amb petits canvis dins dels teus hàbits d’alimentació poc a poc et sentiràs més saludable i amb més energia. i tasta amb calma els ingredients secrets que et tenim preparats.

Preu: 60€

RITUAL DE BELLESA AMB MON AROMA NATURAL.

DISSABTE 24 DE FEBRER A LES 11H 

Aprèn a cuidar la teva pell amb els productes de cosmètica natural, feta 100% a catalunya per l’ester de mon aroma natural i descobreix els beneficis que t’aporten el seu ritual de bellesa de dia i de nit.

Preu: 55€

TALLER DE CERÀMICA AMB ARETÉ DE L’EMPORDÀ.

DISSABTE, 9 DE MARÇ A LES 11H. 

Dissenya la teva tassa de ceràmica, envoltada de natura amb la Montse d’areté de l’empordà. Connectant amb les textures, l’olor del fang i reconnectant amb la teva creativitat interior.

Preu: 80€

Reserva la teva plaça a aquí,  trucant al 679. 544. 968 o enviant un correu electrònic a elteuturisme@gmail.com

PUBLICA UN COMENTARI