a
Sorry, no posts matched your criteria.

Restaurant l’Encesa. La brasa de mar.

El restaurant l’Encesa és un espai gastronòmic pels amants de la bona cuina, pels amants de les vistes al mar, pels amants del producte de proximitat… i per qui tingui moltes ganes de tastar la brasa de mar del Xef Sergi Bas, propietari i ànima del restaurant. La seva energia i creativitat no us deixaran indiferent.

Passejant pel camí de ronda i just abans d’arribar a Port de la Selva, trobareu el restaurant, envoltat de natura salvatge i pràcticament a peu de platja. 

Tot neix de productes de qualitat de productors locals, amb noms i cognoms. La majoria dels plats es preparen a la brasa, fins i tot les postres i és aquí, a la brasa, és on hi ha gran part de la màgia del restaurant.

Estem acostumats a la brasa amb carbó, però al restaurant l’Encesa la brasa agafa tota una altra dimensió, un forn tancat amb brasa. A dins d’aquest forn els cuiners juguen amb diverses fustes, alzina, taronger, cep… les mullen i les posen al costat del menjar. Llavors, la fusta, com que és molla, deixa anar fum, el qual té tota l’essència natural i dona una aroma genuïna al producte: els musclos, l’entrecot, les cloïsses i la verdura.

 

Ens ho serveixen a taula i tot és a punt per gaudir dels gustos de proximitat a davant del mar… en Sergi ho descriu com la brasa de mar, comença la festa pels sentits, un plaer en plena natura. Veiem tota la badia del Port de la Selva, una postal esplèndida, tant de dia com de nit.

 

En Sergi ens explica les mesures que han pres perquè ens sentim com a casa, seguint protocols d’higiene i seguretat. Les diferents terrasses obertes al mar ens permeten gaudir de la tranquil·litat de l’espai, amb la confiança de ser en un entorn cuidat i molt agradable. I per a qui li vingui de gust gaudir d’aquests gustos a casa, podem encarregar una paella o parlar amb en Sergi del que ens vingui de gust.

Més enllà de l’estiu, l’Encesa és un espai gastronòmic, així que té molts punts per escollir-lo com a espai on dur a terme celebracions amb qui més estimem i dir-li al xef el que ens ve de gust, ens ho prepararà amb molt d’amor… el mateix amor amb el qual ens reb i ens treu la pissarra explicant-nos què hi ha de fresc. Cada dia és una aventura, cada dia podem assaborir nous gustos i descobrir talent local.

Tenim moltes ganes de celebrar bons moments a l’Alt Empordà! 

Bon profit i bona vida, família..

PUBLICA UN COMENTARI