a
Sorry, no posts matched your criteria.

Tegust

Les infusions de Tegust neixen de la passió per crear sabors únics. 

Els xefs de Tegust creen fórmules màgiques i originals amb plantes aromàtiques de productors locals de l’Empordà que no deixen indiferent cap paladar.

Una de les coses que més ens agrada del seu sistema de treball és que defensen un model sostenible i en tot moment tenen cura del medi ambient i del territori que ens envolta. Fet que genera confiança i ganes de consumir el seu producte.

Dins del seu laboratori no paren mai de crear i innovar constantment per oferir-te les millors infusions, tes sorprenents i begudes instantànies amb ingredients ecològics i d’alta qualitat. Hi ha quelcom millor que fusionar la creativitat i la gastronomia?   

Tots els cultius amb els quals elaboren els seus productes compten amb segell de certificació ecològica, i la gran majoria han estat elaborats o provenen d’espais com Les Gavarres, l’Empordà, el Pirineu català i l’Urgell. I  els envasos en forma de piràmide són biodegradables. És un autèntic plaer veure com tenen en compte cada detall i que procuren per la nostra salut i benestar. 

Gaudeix dels sabors del nostre territori, allà on vulguis i amb qui vulguis!

PUBLICA UN COMENTARI