ABRICOC és un espai “foodie” , creatiu, fresc, intens, despert, natural, divertit i d’una qualitat humana admirable.
Aquest lloc tan bonic del poble de Fonteta té com a objectiu enriquir la vida local, posant en valor el territori i els productors locals.
A l’Alba, la creadora d’Abricoc, li encanta conèixer i descobrir-nos la història de cadascun dels productes que té a la botiga, i al mateix temps aconseguir apropar el productor al client i que aquest experimenti de primera mà la passió del productor per la seva feina.
Les experiències gastronòmiques, els tallers i els maridatges que organitza l’Alba fan de l’Abricoc un espai ple de vida on el protagonista sempre és l’artesà i el producte que ofereix.
I us preguntareu, què va motivar l’Alba a iniciar aquest projecte al Baix Empordà?
Ens va explicar emocionada que el seu pare era pagès i la seva mare propietària d’una petita botiga de queviures, i recorda com de petita corria pels camps entre fruiters i s’amagava entre les caixes de la botiga.
Així doncs ha volgut fusionar les dues professions de les persones que més estima en un sol espai, creat amb molt d’amor i amb els millors productes de km 0 del nostre territori.