a
Sorry, no posts matched your criteria.

EndaBant

Una beguda d’alta fermentació, elaborada amb blat de collita pròpia, ordi i llúpol ecològic, tot cultivat a la seva finca de Caldes de Malavella. 

L’equip de BdeGust Beer durà a terme la presentació oficial els dies 11, 12 i 13 al Fòrum Gastronòmic de Girona des d’on podreu conèixer amb més detall el seu projecte i també tastar els sabors de la nova cervesa. 

Et descobirm la nova cervesa solidària EndaBant, de BdeGust.

La Blanca, en Lluís i tot l’equip que crea, elabora i produeix aquesta beguda estan compromesos amb el medi ambient, la sostenibilitat i el benestar de les persones.

Dins del marc del seu projecte social cal destacar que durant el procés de producció donen feina a persones amb diversitat funcional de l’Associació Els Joncs per vetllar pel seu benestar i introduir-los en el món laboral de la forma més amable. 

I com que des de fa uns mesos la ciutat de Girona s’ha convertit amb la capital del fútbol de primera, volem donar l’oportunitat a tots els nois i nois amb pocs recursos que puguin gaudir d’un stage de primera a la ciutat.

Per aquest motiu els benefici de les ventes d’aquesta cervesa es faran arribar a Càrites Girona perquè els joves que més ho desitgin puguin viure l’experiència esportiva a la ciutat. 

 

EndaBant


instagram: @bdegustbeer

web: bdegust.beer


PUBLICA UN COMENTARI