a
Sorry, no posts matched your criteria.

The eleven house. La llar no és un lloc, és una sensació.

The Eleven, la casa on et sentiràs bé i no sabràs trobar la paraula exacte per a definir què és el que et fa sentir així, perquè com diu la Grela Bravo la llar no és un lloc, és una sensació.

Et parlaran d’elements invisibles, els notaràs i, tot i així tal i com els hi passa a la Susanna i l’Àlex et costarà descriure’ls.  

MANIFEST:

Els seus propietaris ens expliquen que The Eleven House neix de la reflexió i de l’acció. De com ens connectem amb la naturalesa i de com treballem el nostre jo més conscient. La bellesa de l’asimetria. 

Els emociona crear un espai que en si mateix és capaç d’estimular la creativitat gràcies a la seva pròpia imperfecció. 

Les diferents capes de la casa tenen trossets d’història que ens ajuden a entendre millor d’on venim i que ens traça un camí respectuós cap al futur.  

UNA CURIOSITAT:

Una de les parets interiors de la casa, la limiten amb el jardí que s’ha integrat amb el pas del temps, com una part antiga de la muralla de Peratallada que s’està restaurant amb molt d’amor. 

Després d’un projecte arqueològic exhaustiu, s’ha descobert que el tros de la muralla que passa per The Eleven House, correspon al S.XXII i S.XIII i aquest fet els fa sentir privilegiats i amb ganes de compartir amb tots vosaltres aquesta emoció. 

LA CASA:

L’Àlex Juvé i la Susanna Cots buscaven un espai on compartir la seva filosofia de vida, unir les seves passions i poder estar sempre envoltats d’amics i familiars per rebre’ls a casa. D’aquí va nèixer aquest preciós projecte.

Es van enamorar de la casa, la van reformar amb la màxima delicadesa i han aconseguit crear un espai per compartir temps, filosofia, art, llibres, disseny i somriures…

Moments únics que esperen compartir amb tots vosaltres.

BOUTIQUE:

A la seva botiga podràs trobar-hi “atrezzo” i elements de disseny de marques de primera línia amb “slow design” i disseny propi que neix de l’observació, la quietud i l’atenció dels petits detalls del dia a dia. 

Làmpades, vaixelles, tèxtil, espelmes. estoretes de ioga ecològiques, productes escollits amb molta cura tal i com requereixen els espais i la casa. 

També hi trobareu una petita llibreria amb llibres il·lustrats que ens acosten a la naturalesa i al plaer de viure el moment. 

Trobareu tots els seus productes a la seva botiga on-line www.theelevenhouse.com

DESCOBREIX:

En el primer pis es troba la zona noble on celebren moltes de les activitats que organitzen, també hi ha la cuina, una taula de menjador i una xemeneia que crea un entorn molt acollidor. 

Aquest espai està creat per dur-hi a terme els tallers florals i tots els esdeveniment que es programen al llarg de l’any. 

Al jardí d’aquesta planta pots gaudir d’una de les vistes més privilegiades del castell enmig del silenci i el cant dels ocells. Aquesta és la primera forma de connectar amb la natura, amb tu mateix/a i amb casa seva.

En el segon pis disposen d’un espai més versàtil. Una galeria d’art que acull cada dos mesos “vernissages” d’artistes que ens enamoren i una sala pels teus esdeveniments. 

Casa seva és casa teva i fer que et sentis còmode és el seu principal objectiu.

És un espai preciós que s’adapta a la teva creativitat. 

Les teves reunions, presentacions de llibres, de productes, xerrades, cursos,… tindràs tot allò que necessites  per la teva marca: exclusivitat, flexibilitat, i diferenciació. 

Posa’t en contacte amb la Susanna i estem convençuts que trobareu la fórmula per celebrar el vostre esdeveniment perfecte a The Eleven House.

PUBLICA UN COMENTARI