a
Sorry, no posts matched your criteria.

Restaurant Tragamar

Benvinguts al restaurant Tragamar de Calella de Palafrugell!

Un espai gastronòmic a peu de platja on podràs llepar-te els dits amb la seva cuina marinera. sentint les onades del mar mediterrani.

L’equip del restaurant ens explica que el Tragamar va obrir les seves portes i grans finestrals fa més de 25 anys amb unes vistes directes al Mar Mediterrani, a ben bé escassos dos metres de la sorra de la platja del Canadell.

La seva propietària i directora és la Raquel Tarruella, que des de sempre ha reivindicat l’ànima mediterrània dels sabors de la seva carta i també en la decoració del restaurant, pensada per realçar la bellesa del seu entorn. 

Gaudiu d’unes vistes privilegiades mentre degusteu els coneguts arrossos, peixos o safates de marisc. Una proposta gastronòmica marinera on la matèria prima de proximitat és allò més important. 

El restaurant Tragamar és… sol, brisa, calma, mar, sardines a la planxa, platja, pebrots, sorra, sal, peix, ombra, arròs, silenci, onades, oli, vins, horitzó, hamburgueses, llum, tomàquet, cervesa, gambes, calamars, Calella de Palafrugell, amanides, alvocat, Girona, olives, calor! 

Amb quina paraula t’identifiques més?  

PUBLICA UN COMENTARI