a
Sorry, no posts matched your criteria.

CA L’ANDREU TIANA. ECO MASIA 100% ecològica. 100% honestos.

T’agradaria fer una escapada diferent en lloc on somiar despert/a? 


Si és així, cal que coneguis Ca l’Andreu, una eco masia del segle XV, reformada amb molt d’amor respectant els seus orígens i amb el mínim impacte ambiental. 

Per l’equip de Ca l’Andreu, la comoditat i el confort dels seus hostes és la màxima prioritat, per això us faran sentir com a casa des del primer moment. 


Un dels aspectes que fa tan especial aquest allotjament a només 20 minuts de Barcelona i ben a prop del mar és el seu ferm compromís per cuidar la terra i respectar l’entorn que els envolta. 


Disposen de 4 habitacions, totes elles suites amb una decoració rústica i acollidora on podreu somiar desperts i dormir entre llençols de cotó orgànic. 

Si t’encanta cuinar i elaborar plats a foc lent, t’enamoraràs de la seva cuina – menjador, equipada amb tot el que necessites per sorprendre els teus alhora de seure a taula. 

A la galeria hi trobareu el racó ideal, per desconnectar i llegir el vostre llibre preferit des d’on també podreu observar les vinyes i el parc natural que envolten la finca. 

 

Perquè son una eco masia?

Tenint en compte que estan molt a prop de l’àrea metropolitana, tracten l’aigua que els arriba per poder reutilitzar-la pel manteniment del jardí, els horts i la piscina i també recullen l’aigua de la pluja en un gran dipòsit. 

Han construït una estació fotovoltaica on produeixen almenys un 90% de l’electricitat que necessita la casa i l’electricitat que compren prové de cooperatives, les quals només funcionen amb energies renovables. A més a més  escalfen l’aigua amb el sol i la calefacció central funciona amb calderes de biomassa.

Un dels kits de benvinguda que ofereixen és el del reciclatge, format per contenidors on dipositar els diferents materials, un compostador, un set de compra residu zero. I sincerament ens sembla una idea fantàstica!

Tenen la sort de tenir molt d’espai al voltat de la masia i han aprofitat per crear una explotació agrícola on conreen les seves pròpies terres, per poder tenir i oferir la fruita i la verdura de la millor qualitat, de proximitat i ecològica. Però sobretot amb un sabor exquisit. 

Sempre que poden treballen amb petites empreses i productors locals per a potenciar el comerç local i afavorir la inclusió social amb persones de diversitat funcional. 

No t’ho pensis i escapa’t a Ca l’Andreu.

PUBLICA UN COMENTARI