a
Sorry, no posts matched your criteria.

Can Liret. Un hotelet de 9 habitacions molt acollidores situat a la capital de l’Empordanet.

Benvinguts a Can LiretUn hotelel de 9 habitacions molt acollidores situat al bell mig del poble de Palafrugell, capital de l’Empordanet. 

 

Antigament, era una casa tradicional de manufactura surera on s’hi fabricaven els taps de suro. 

 

Part de la família  no volia  deixar escapar l’oportunitat de convertit aquest espai  ple d’història, amb un allotjament amb encant, respectant totes i cada una de les estances ja existents.

 

Can Liret ha estat restaurat de forma responsable, conscient i sostenible i això el fa molt especial. Els acabats són d’alta qualitat i d’estil, minimalista i un toc actual molt top. 

 

Totes les habitacions tenen les parets de pedra. terres de tova, les característiques voltes empordaneses i els sostres de bigues de fusta. I cada una d’elles, porta el nom d’un lloc especial per en Narcís i la Bàrbara. Indrets de la Costa Brava on ells hi han viscut moments únic i inolvidables. 

 

Cal dir que la a tradició i el confort es complementen a la perfecció troben l’equilibri perfecte gràcies a les idees de l’arquitecte Anna Sabrià. 

 

Actualment, és molt important el sistema de higiene i de prevenció de contagis i a Can Liret us podem garantir que hi estareu ben segurs. 

 

La domòtica és una de les protagonistes de l’hotel i això us permet disposar de total llibertat en el moment d’entrar i sortir de l’hotel, sense la necessitat de creuar-se amb ningú 

 

Això sí, en Narcís estarà disponible sempre que ho necessiteu. Es coneix el territori com ningú i us recomanarà  les platges, els restaurants i els racons amb més encant de la zona. 

 

Un dels espais més que més enamoren de Can Liret és el jardí amb la piscina i la sala d’esmorzars amb vistes al jardí. 

 

Cada matí, podreu gaudir d’un esmorzar amb productes locals, i típics de tota la província. 

 

Encara no heu fet la vostra reserva?

PUBLICA UN COMENTARI