a
Sorry, no posts matched your criteria.

Can Alemany. Una antiga masia rural convertida en un hotel d’alta qualitat

Tot va començar l’any 2004 quan, en Joan i l’Elisabet van decidir comprar una masia amb la voluntat de preservar uns espais rurals molts importants per a la comarca de l’Anoia.

10 anys més tard, el 2014, va néixer el projecte de Can Alemany. Una antiga Masia que es  reforma per transformar-la en un Hotel de 10 Apartaments familiars i d’alta qualitat.

Tots i cada un dels passos que es van seguir al llarg la reforma es van dur a terme sota els criteris d’arquitectura bioclimàtica, amb instal·lacions de baix consum i invertint en la geotèrmia i la biomassa per aconseguir un edifici altament sostenible.

Aquesta gran masia envoltada de natura vol ser un espai d’acollida de qualitat per a tots aquells que busquen desconnectar del seu dia a dia, trencar amb el ritme frenètic del món actual i gaudir del benestar rural. Només entrar a la finca, us trobareu amb un immens arbre centenari que dóna la benvinguda a tots els visitants que arriben a Can Alemany.

Un cop a dins, us vindran  a rebre (ara seguint totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries) i us ensenyaran  l’apartament, els espais exteriors, la piscina, el jardí, el pati amb la barbacoa… abans de fer-vos l’entrega de claus. Can Alemany és l’espai idoni per perdre’s, desconnectar, somiar i relaxar-se.

 

Un dels principals objectius és que el seu impacte ambiental sigui el menor possible. Al mateix temps, treballen per a fomentar el turisme responsable i de natura i contribuir amb l’economia local consumint productes i serveis de la zona.

 

Ara, pensant amb les necessitats actuals de les famílies, ofereixen l’opció de teletreball, un campus d’estiu pels més petits, activitats de benestar i rutes a l’aire lliure, un bar amb una gran terrassa exterior, música i bon ambient, entre moltes altres propostes.

Us convidem a seguir-los a les seves xarxes socials per estar al cas de les novetats que vagin oferint, que estem ben segurs que us encantaran. 

Ah! I abans que ens n’oblidem, comentar-vos que l’equip de Can Alemany està format per dones estupendes, autèntiques , fortes, vitals i que gràcies al seu talent, ajuden a donar forma al projecte cada dia. 

I sobretot que tenen moltes ganes de rebre’us amb el millor dels seus somriures.  

PUBLICA UN COMENTARI